12249629_1714929852060781_8606354265300341699_nDivendres 20 de novembre vam celebrar el final de gira de Bonobos. Ho vam fer de manera festiva i reivindicativa, usant la música com a eina de transmissió de la nostra lluita. Volem donar les gràcies al grup de Centelles per confiar en el nostre projecte i a totes les que vau assistir perquè sense una societat crítica i mobilitzada no hi ha transformació social.

Vam tenir el plaer d’escoltar, per primera vegada, una fantàstica cançó del que serà en nou disc de Bonobos: El ningú.

Un cop més, gràcies!

30.000 mil persones ofegades al mar Mediterrani des del 2000.Un mar que tradicionalment havia estat d'intercanvi cultural.I ara l'han convertit en una fossa comunaL'única frontera segura és la que no existeixTotes les persones tenen dret a la lliure circulació.Totes les persones tenen dret a l'asil.Totes elles haurien de rebre protecció internacional.Totes elles han de ser benvingudes.Les armes només serveixen per a matarQui ven armes vol la mort.La pobresa i la misèria també són violència.Les bombes no són mai humanitàries.Diguem NO a la guerra.Els estats decideixen la guerra.Els governs empenyen la gent a morir al mar.No repetim el que els nostres avis van patir. Tinguem memòria històrica.Sense una societat civil organitzada i mobilitzada, no hi ha transformació social.Per una Europa d'acollida i respectuosa amb els Drets Humans: NO MÉS MORTS AL MAR MEDITERRANI.BoNoBos & CIA i Stop Mare MortumConcert a la sala City Hall, Barcelona, 20 de novembre del 2015.

Publié par Stop Mare Mortum sur dimanche 22 novembre 2015

EL NINGÚJo sóc el ningú i el meu somni es capbussa Naufragant a Tarifa o les platges de Lampedussa. Jo sóc el ningú, i als meus ulls sento el llast De la pols i el fum que avui embruta el cel blau de Damasc. Jo sóc el ningú, i de petit jugava Entre runa i metralla apilada a la Franja de Gaza. Jo sóc el ningú, i el fusell que em dispara Surt de dins de les teves ciutats i les seves entranyes. I ara et parlo a tu que veus com s’enfonsa el món. I ara et parlo a tu. Jo sóc el ningú, per tu sóc el mateix. A Dakar, Palestina, Bagdad, Bolívia o Bangladesh Jo soc el ningú. No tinc nom, però amb memòria Reescriurem les pàgines que ignoren les meves histories. I ara et parlo a tu que veus com s’enfonsa el món. I et parlo a tu. Per ells valc menys que una bala. La dignitat és tan cara. Van, van, van fent-te creure que m’estan ajudant. I ara et parlo a tu que veus com s’enfonsa el món. I et parlo a tu. I ara et parlo a tu, si saps de mi és perquè hi sóc. I et parlo a tu. Van, van, van fent-te creure que m’estan ajudant.By: Bonobos

Publié par Stop Mare Mortum sur dimanche 22 novembre 2015